Inschrijven bij KomHogerOp.nl betekent niet op goed geluk wachten op een opdracht want....

Kom Hoger Op is een DOP (Digitaal Online Planbord) voor Concullegas, ZZP-ers, Uitzendbureau's en Arbeidskrachten.
Deze 4 partijen krijgen elk onafhankelijk de volle aandacht.

Concullegas (Collegiale In- & Uitleen) krijgen inzage in mekaars planning via het DOP voor projecten en personeel.
Hierin geeft u aan wanneer u personeel over of juist nodig heeft.
Bedrijven calculeren niet graag meer vanwege de vele afwijzingen. Daarom kunt u een project aanbieden waarbij u aangeeft wie daarop mag bieden, welke uren daarvoor staan of het aanneemsom waarvoor u het project wilt uitbesteden. Nu kunnen de eerste 3 partijen (Concullegas, ZZP-ers of Uitzendbureau's), die toestemming hebben van u, bieden op het project door hun prijs op te geven en de CV c.q. bedrijfsprofiel aan te hechten?

ZZP-ers kunnen zich gratis inschrijven en een bedrijfsprofiel maken waarbij ze aangeven of ze beschikbaar zijn of niet. U wordt sneller gevonden en u heeft de gelegenheid om te bieden op projecten.

Uitzendbureaus kunnen personeel zoeken & benaderen op Kom Hoger Op en zij kunnen bieden op projecten waarbij het gaat om uurtje factuurtje.

Arbeidskrachten worden gezien als natuurlijke personen die zich inschrijven omdat ze actief of latent op zoek zijn naar een andere dienstbetrekking. Zij kunnen een profiel maken waarbij ze aangeven wat ze gedaan hebben en wanneer ze beschikbaar zijn.

Nadat de beschikbaarheid van de verschillende partijen is opgegeven zoekt het Team van Kom Hoger Op en alle deelnemende uitzendbureaus naar opdrachten.

Als planbureau brengen wij vraag en aanbod bij elkaar.

Kom Hoger OpCollegiale In- en Uitleen

meer...
Je kunt als bedrijf Collega-personeel, ZZP-ers of Uitzendkrachten inhuren en de risico lopen van stilstaande uren. Je kunt ook het werk volledig uitbesteden door het aanneemsom of maximale uren op te geven, waarop Concullegas, ZZP-ers of Uitzendbureaus mogen bieden.
Voordat zij mogen bieden beslis jij zelf in de aanvraag welke partijen mogen bieden. Tevens kun je tussendoor je eigen project terughalen want niemand heeft er baat bij dat jou eigen mensen thuis zitten en onderaannemers jou werk uitvoeren. Werk uitbesteden met een flexibel contract.
minder...

ZZP-ers

meer...
KomHogerOp maakt het leven van een ZZP-er makkelijker.
Als ZZP-er is het mogelijk rechtstreeks zaken te doen met de opdrachtgever zodat je meerdere opdrachtgevers hebt per jaar.
ZZP-ers kunnen niet altijd even goed calculeren als werk uitvoeren. Daarom geven bedrijven het aanneemsom of maximale uren aan waarvoor zei het project willen uitbesteden.
minder...

Uitzendbureau

meer...
KomHogerOp maakt uitzenden simpel.
Plaats alle documenten van jou kandidaten op het platform en met één klik verstuur je de documenten naar de opdrachtgever.
Bedrijven plaatsen aanvragen waarbij ze aangeven extra ondersteuning nodig te hebben per uur of ze geven de maximale uren aan van het project waarbij jij als uitzenbureau kunt bieden op de aanvraag. minder...